Forever Fitness anlitar Vindicta för större webbutvecklings uppdrag.

Vi på Vindicta ser fram emot ett långsiktigt samarbete tillsammans med Forever Fitness. Härnäst på agendan står foto & filmproduktion för material till hemsidan samt marknadsföring som kommer äga rum under April månad.

Farid Ahmadi, VD på Forever Fitness Sverige AB citerar.
”Att hitta en reklambyrå som förstår budskapet jag vill förmedla med mitt arbete har varit en större utmaning än vad jag kunde ana, fram tills jag kom i kontakt med Vindicta.

Jag fick direkt ett visat intresse och ett driv som jag saknat hos tidigare byråer, dom lyssnar och förstår vad jag behöver och skäms inte för att flika in med egna idéer och inputs, vilket har skapat trygghet och tillit. Allting har gått snabbt, smidigt och väldigt effektivt, och vi har redan planerat in nya projekt!”

Dela inlägg

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin