Social Media Management.

Social Media Management.

Vi accelerera er tillväxt i de viktigaste kanalerna för er bransch.

Vi skapar strategier & content

Vi skapar marknadsstrategier & content som tilltalar er branschspecifika målgrupp med målsättning att skapa en trogen & återkommande publik.

Facebook & Instagram

Behöver du hjälp med att komma igång med social media marketing (SMM?) Eller går du kanske i funderingarna på att starta en annonserings kampanj på den plats där absolut dom flesta målgrupper befinner sig? Oavsett vad så har vi lösningen för dig.

SnapChat annonsering

Samtliga SnapChat kampanjer offereras. 

Snapchat har en väldigt nischad målgrupp. 84% av användarna är under 35 år och 70 % av dessa är kvinnor. Är detta din målgrupp så är denna plattform perfekt för ert företag, produkt eller tjänst. Kontakta oss så hjälper vi er vidare.

TikTok annonsering

Samtliga TikTok kampanjer offereras.

Det finns olika sätt att använda sig av TikTok Ads på, in feed video-ads, pre roll-ads and branded hashtag challenge. In Feed video-ads är videos som kommer upp medan användaren skrollar. Pre roll-ads är videos som som startar så fort appen öppnas. Branded hashtag challenge är videos som uppmuntrar andra användare att delta i utmaningen och använda hashtagen i fråga, och på så vis sprida varumärkeskännedom. För de flesta av dessa alternativ behövs en TikTok account manager

Facebook & Instagram

Sociala medier har helt förändrat hur ett företag kan nå sina kunder. Från små nystartade företag till stora företag. Sociala medier är inte bara bra för personligt bruk utan är också ett mycket effektivt verktyg för ditt företag. Företag av alla storlekar kan använda sociala medier för att få kontakt med kunder och utöka sin onlinegemenskap. Att använda sociala medier för att nå ut till människor och marknadsföra ditt företag är känt som Social Media Marketing (SMM).

Med sociala medier förändrar många dom ledande företagen hur människor lär sig, utforskar och upptäcker nya saker. Det gör det möjligt för företag att annonsera på ett riktat, konsumentfokuserat sätt, vilket ger möjlighet till er att få högre BANG 4 THE BUCK, alltså mer intryck, interaktioner, klick & engagemang från er publik.

Sociala medier ger företag verktygen att verkligen lära känna sina kunder och bygga relationer med dem.

Priser & Paket, SMM

Alla priser anges exklusive moms.

Start-up

Framtaget för det ny startade företaget som vill etablera ett proffesionellt intryck från start eller för det etablerade företaget som vill testa på sociala medier.

3.995 :- /mån

Etablerat

Framtaget för det större företaget som vill ha professionell hjälp med att hålla deras social kanaler uppdaterade & ta nästa steg i utvecklingen framåt.

5.995 :- /mån

Matchar inte våra paket dina ambitioner? Kontakta oss så skräddarsyr vi ett upplägg just för dig.